Här är senaste nytt från oss på SKIFU (2016-2).
logo

Utvecklas i en kreativ arbetsmiljö

En inspirerande arbetsmiljö kan betyda mer än du tror. I Grönborg bygger vi Sundsvalls nya kreativa centrum och målet är att fylla de härliga lokalerna i huset med spännande företag.

Bygget av Grönborg är i slutfasen och vissa hyresgäster är på väg att flytta in, medan andra delar av huset blir färdiga om några månader. Kolla gärna in Grönborgs nya hemsida och Facebooksida! Där kan du läsa mer om projektet och se bilder från bygget.

Projekten Åkanten och Servicecenter är på väg att slutföras och det börjar bli flyttdags för Mittuniversitetet och Servicecenter. Samtidigt händer det en hel del i Haga och med vårt miljöarbete - läs mer här nedan.

Har du åsikter eller önskemål kring vårt nyhetsbrev? Skicka gärna ett mejl!

Glad sommar!

Årsredovisning

Nytt boende och mer skola

I Haga har vi flera nya projekt på gång. Bland annat öppnar i höst ett nytt boende alldeles intill ryggisspåret.

Läs mer
Servicecenter

Miljöprojekt minskar soporna

I enlighet med kommunala direktiv har ett nytt projekt inletts för att minska vår och våra kunders miljöpåverkan.

Läs mer

Servicecentret snart klar

På Heffnersvägen 1 är renoveringen av Rorgängaren 5 på sluttampen. Den 7 juli är det dags för besiktning och i augusti planerar Sundsvalls kommuns Servicecenter att flytta in.

Läs mer om projektet

MIUN påbörjar inflyttning

Nu har Mittuniversitetets arbete med att flytta in på Åkanten påbörjats. Till hösten kommer studenterna och på innergården pågår arbetet med att färdigställa planer för basket och beachvolley.

Läs mer om projektet

SKIFU planerar förvärv av järnvägsstationen

Som en del i arbetet att utveckla Sundsvalls nya resecentrum har SKIFU fått i uppdrag av kommunen att förvärva järnvägsstationen. Förvärvet omfattar centralstationen, lokstallet och västra station. Nedan hittar du en länk till Sundsvalls Tidnings artikel om förvärvet.

Läs artikeln i Sundsvalls Tidning

Dags för något nytt? Här hittar du våra vakanser

Grönborg

Grönborg

Storgatan 73, Sundsvall
Här byggs Sundsvalls nya mötesplats. Vill du också vara med och skapa Sundsvalls framtid? Ta chansen att bli en del av den unika miljön. 

Läs mer
Essvik Företagscentrum

Essvik Företagscentrum

Pionvägen 5, Kvissleby
I Essvik Företagscentrum får din verksamhet helt nya möjligheter. I våra kontors- och industrihotell hittar du den flexibilitet du söker.

Läs mer