, ste tudi vi pogrešali nove informacije o aloji?

V zadnjih tednih sem dobil kar nekaj mailov, kjer ste me spraševali o informacijah, saj sedaj že skoraj dva meseca nisem pošiljal ničesar. Ker so že začele nastajati različne teorije glede moje odsotnosti, sem se odločil, da razjasnim kaj se je zgodilo. 

Razlog za krajšo odsotnost je povsem osebne narave. 29. 04. 2014 se mi je namreč povsem spremenilo življenje. Dobil sem hči Laro, ki je s svojim prihodom domov povsem spremenila ustaljeni ritem življenja in delovanja. Z njenim rojstvom je delo pristalo v drugem planu in tako sem se pretekle tedne večinoma posvečal njej in ženi.

Sedaj, ko se stvari počasi vračajo v ustaljene tirnice pa se ponovno resneje lotevam dela. Nabralo se je namreč že kar nekaj novih informacij o aloji, ki vam jih z veseljem posredujem. Pa naj začnem kar z najbolj zanimivo.

Poteguj se za nagrade v vrednosti 250 EUR!

V teku je nagradna igra z nagradnim skladom v vrednosti 250 EUR. Izmed vseh sodelujočih bo izbranih 10 srečenežev. Sodelujte tudi vi in se potegujte za eno izmed nagrad. Več o nagradni igri ter kako lahko sodelujete si preberite TUKAJ.

Sodeluj pri nastajanju prve knjige receptov

Pred vami je enkratna priložnost, da sodelujete pri nastajanju knjige, kakršne do danes še ni bilo. In sicer na enem mestu izbiram različne recepte za uporabo aloje arborescens. Recepti izhajajo tako s strani slovenskih uporabnikov, kot tudi s strani uporabnikov iz tujine, kjer ima aloe arborescens nekoliko daljši staž kot pri nas.

Če torej imate kakšen svoj način uporabljanja aloje, mi to sporočite na info@fruktus.si in tudi vaš recept se tako lahko znajde v prvi knjigi receptov iz aloje arborescens. Več o tem kako lahko sodelujete si poglejte TUKAJ.

30% popust dobre volje

Naj spomnim še na poseben popust, ki sem ga pred časom objavil na Facebook strani Z alojo do zdravja. Zaradi v uvodu omenjenih razlogov popusta nisem uspel posebej poudariti, zato sem se odločil, da ga tokrat ponovno ponudim vam, prejemnikom tega sporočila.

S kodo ZS30 vam je tako knjiga Zamolčana skrivnost aloje arborescens na voljo kar 30% ceneje. Je pa ponudba aktualna samo danes in jutri, zato pohitite. Naročite lahko v odgovor tega maila in le pripišite podatke za dostavo.

Vsak mesec nekomu poklonim knjigo

Akcija je še vedno v teku in knjigo so do danes prejeli že štirje srečeneži oz. srečnice. Poglejte si kaj morate storiti, da bi tudi vi knjigo prejeli brezplačno. Ali pa si le oglejte kdo so bili ti štirje srečneži. Trenutno izbiramo naj promotorja aloje v mesecu juniju. Boste to vi? Več info najdete TUKAJ.

Izkušnje uporabnikov aloje v novi knjigi

Kdor me spremlja preko Facebooka je lahko videl, da sem imel v preteklih tednih nekaj smole z novonastajajočo knjigo o aloji arborescens. Zaradi težav z računalnikom mi je izginilo okoli 60 strani (formata A4) knjige v nastajanju.

Izid te knjige se je tako prestavil nekoliko pozneje na jesen. Bo pa to knjiga, ki bo vključevala tudi vidik stroke in znanosti na delovanje in učinkovitosti aloje arborescens. V njej bo tudi okoli 100 različnih izkušenj in mnenj uporabnikov iz Slovenije.

To pa je le delček tega, kar boste lahko prebrali v moji novi knjigi. O tem vam poročam predvsem zato, ker ponovno pozivam vse, ki imate z alojo arborescens kakršne koli izkušnje, da mi le-te sporočite na mail info@fruktus.si.

Na srečo so ravno izkušnje uporabnikov tisto, kar mi je od knjige ostalo. Vendar potrebujem vašo pomoč, nove izkušnje, da ponovno dobim zagon za ustvarjanje knjige.

Če torej imate vi, vaši prijatelji ali družinski člani kakšno izkušnjo z alojo, vam bom zelo hvaležen, če jo zapišete in mi to posredujete.

Hvala.

Želim vam lep ter uspešen teden in seveda, naj vas spremlja zdravje.

Osti Jarej

Matija Šega


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.