Könyv Guru

Könyvírási és könyvkiadási tippek, információk

Különleges kedvezmény a hírlevél olvasóinak!

30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

9 tanács, hogy ne csak elkezdjük, de be is fejezzük az első regényünket
Tim Gouw / Unsplash.comÍrói bevásárlólista, diktafon, rövid és hosszútávú tervek, számonkérő alkotótárs: egyszerű, de hatásos technikák, amelyek segítségével könnyebben befejezzük a regényünket.
Út önmagunkhoz a 250 oldalas hollywoodi krimin át
Száray Mátyás / Matthew VigoEgy szerző, aki maximális tudatossággal tervezi a regényeit, aki rögtön angolra is lefordítja a krimijét, aki elárulja az olvasónak, hogyan született a könyve. Interjú Száray Mátyással, a Rejtvény fekete-fehérben alkotójával.
Krisz ötletei / 5 tipp hiteles, valóságos történet alkotásához
valosag_krisz-otleteiA regény belső dinamikája legyen a legfontosabb szempont, a saját világunk szabályai szerint maradjunk valóságosak. Fontos, hogy eltaláljuk, egy jellemző vagy esemény megtörténhet-e.

30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

A Személyes Történelem honlap íráspályázata

A szemelyestortenelem.hu a magántörténelmeinket reprezentáló képeket és rövid történeteket tesz közé.  Mindenfajta visszaemlékezésről lehet szó: gyermekkori emlékek, családi legendák a felmenőkről, vadász- vagy katonatörtének, utazási kalandok, élethelyzeti válságok, közszereplők memoárjai, naplórészletek stb. A jelentkezéseket az info@szemelyestortenelem.hu email címen várják. Ide kattintva olvasható a felhívás.

Könyvkiadási lehetőségekért kattintson ide!

Könyv.Guru | info@konyv.guru