Kiadói és szerzői hírek

Az összefoglalók címére kattintva elolvashatja az egész cikket.

Könyvkiadási ajánlatok
Az ikladi parnasszus
az-ikladi-parnasszus_jenei-andrasJenei András beavatja olvasóit abba, hol tud megihletődni, miként zajlik a tapasztalatszerzés vakon.
2016-10-05
Egy ÁVH-s hírszerző emlékirata
Kádár János és Kanyó András 1989-ben (Személyes Történelem Kiadó)A Személyes Történelem, az Ad Librum Kft. egyik kiadója megjelentette Kanyó András memoárját, az Egy kirúgott hírszerző emlékei. Miként szippantott be az ÁVH, fedésben Londonban és a Kádár-interjú igaz története című kötetet.
2016-10-05
Kritika a Fanyűvőkről
fanyuvok_villax-richardKritika jelent meg Villax Richárd Fanyűvők című regényéről. Niki szerint Villax Richárd első könyvével jó úton jár, hogy remek író legyen, de érdemes lenne a fordulatokon és a karaktereken többet dolgoznia a továbbiakban.
2016-10-04
Kezében szabadság könyvbemutató
kezeben-szabadsag_villax-richard1956 – ahogy még sohasem láttad! A kalandirodalom eszközeivel bemutatni forradalmunkat – ez volt a célja annak a tíz embernek, akik novellát, elbeszélést írtak a Kezében szabadság című ünnepi antológiába.
2016-10-04
Remény, hit, segítség – Mester Györgyi novellája
segitseg_mester-gyorgyiMester Györgyi novellái közt újabb történet érhető el Segítség címmel. A történetben a remény és a hit fogalmai bújnak meg.
2016-10-03
Ki az Igaz vadász… (író)?
Vida Gusztáv (Ad Librum Kiadó) az igazi vadászírórólElindult Vida Gusztáv írói oldala egy beköszöntővel, amely azt járja körül, milyen vadászból lesz vadászíró.
2016-10-02
Olvasói reakciók
Hegedűs Rita lánya (Ad Librum Kiadó szerzői hírek)Hegedűs Rita, akinek hamarosan megjelenik Az ember fia című könyve az Ad Librum Kiadónál, a kritikákról és fogadásukról ír, illetve, hogy milyen érzés volt látnia valakit az egyik könyvét olvasni a buszon.
2016-10-01
“Krencz Nóra első regényével pozitívan debütált”
krencz-nora_kritikaMegjelent az első kritika a még friss, új fantasy könyvből, a Megszámlálhatatlanból. Krencz Nóra könyvét pozitív kritika érte, kár volt úgy izgulnia.
2016-09-30
Ad Librum a Facebookon
Könyvkiadási ajánlatok

Ad Librum, kiadó az elsőkönyveseknek | Expert Books, szaktudás profiktól | Stoming Brain, a kommunikált tudomány | Személyes Történelem, a megörzőtt emlékezet | Könyv Guru, a könyves portál

Megosztás a Facebookon Megosztás a Facebookon Továbbítás E-mailben Továbbítás E-mailben

Ad Librum Kft. | www.adlibrum.hu | info@adlibrum.hu