Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Decens Recenzens / Aki gyereket nevel, önmagát nevelje
Mesepszichológia_Könyv Guru„Tudom, ez a létező legfárasztóbb nevelési tanács, de meggyőződésem szerint az egyetlen, ami valóban működik: önmagunkat alakítsuk olyanná, amilyenné gyermekünket nevelni szeretnénk!”
Ízelítő / A törvény – Friedrich Hayek előszavával
Bastiat--A_Torveny Ad LibrumFréderic Bastiat A törvény. Ami látható s ami nem látható című könyvéből ízelítő, amely Friedrich Hayek előszavát és a törvényes kifosztásról szól fejtegetést tartalmazza. A kötetet az Ad Librum adta ki és az Atlas Economic Research Foundation támogatásával jött létre.
Regényújság / Földönkívüliek a Pénzverem utcában ÷ Boldogság eladó!
Boldogság eladó_Könyv GuruRácz Katalin novelláskötetének hősei hétköznapi emberek csetlés-botlását mutatják be kissé elidegenedett világunkban, akik válaszokat keresnek az őket foglalkoztató kérdésekre, minthogy valódi lehet-e egy internetes kapcsolat egy duguláselhárító és egy menhelyvezető között, és hogy mi a sikeres fogyókúra titka. A mai novella több szempontból megközelíti, hogy eladó lehet-e a boldogság.
Lapmargó / “Az igazgyöngyöt a kagyló betegsége hozza létre”
muveszek-uj2Letehetetlen patográfia-sorozat 25 európai művészről, akiknek betegsége-függősége párban járt zsenialitásukkal. Alkotók és alkotások lelki háttértörténetei.
Decens Recenzens / Az öregkor csapdái és lehetőségei
1176307_2"Ez a könyv nem az „öregedés művészetéről” szól! De megmutatja, hová vezet, ha csak halmozzuk a tudást és kizárólag a részleteket látjuk."
Ingyenes egyéni tanácsadás családtörténetek és személyes visszaemlékezések írásához
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru