http://www.phonirosystems.se/

Intervju med Veronica Sickedal

Varför ville du börja arbeta på Phoniro?

Phoniro är ett företag med stark frammarsch vilket känns som en trygghet när man börjar inom ett nytt företag. Olle Bliding som arbetar som produktägare av komponenter ringde mig och erbjöd mig att komma på en intervju för en tjänst på logistikavdelningen. Jag blev direkt imponerad över att det var väldigt drivna och kunniga medarbetare inom Phoniro, vi utvecklar ju både hård- och mjukvara! De flesta av våra produkter är tillverkade i Sverige och jag blir extra stolt över att berätta att vi innehar ett stort antal patent. Jag började min karriär på Phoniro genom att arbeta som logistikansvarig på logistikavdelningen.

Berätta lite om din roll på Phoniro:

Jag arbetar nu med inköp och har löpande kontakt med våra leverantörer. Jag arbetar även med nya produkter tillsammans med vår utvecklingsavdelning och med val av nya leverantörer.Ingen dag är den andra lik den och jag gillar den variationen. Vi är ett härligt och glatt team som arbetar tillsammans! Det är viktigt att man har roligt på sitt arbete anser jag!

Berätta om en typisk vanlig arbetsdag på Phoniro:

Mina arbetsdagar är väldigt omväxlande så det gäller att vara väldigt flexibel och kunna släppa det man arbetar med just då för att kasta sig in i något annat som dyker upp, för vi är ju ett företag som utvecklas i snabb takt. Vi kan ju nu till exempel erbjuda e-tillsyn och här ansvarar jag för att säkra rutinerna kring paketeringen, det är ett väldigt roligt projekt!

Vad gör du helst på fritiden?

Jag tränar och umgås med min familj.

Beskriv dig själv med två ord:

Drivande och målinriktad.

Rörkullsvägen 4

302 41 Halmstad

010-4567 200

www.phoniro.se