Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Decens Recenzens / Az öregkor csapdái és lehetőségei
Decens Recenzens / Az öregkor csapdái és lehetőségei"Ez a könyv nem az „öregedés művészetéről” szól! De megmutatja, hová vezet, ha csak halmozzuk a tudást és kizárólag a részleteket látjuk."
Ízelítő / Sárkány születik – A gyermek
Ízelítő / Sárkány születik – A gyermekÍzelítő Gigi Scott Sárkány születik című fantasy sorozatának első kötetéből, A gyermek-ből, amelyet az Ad Librum Kiadó jelentetett meg. A Sárkány születik kellemes kikapcsolódást nyújthat mindazoknak, akik idegennek érzik magukat ebben a világban, akik nem értik a különcöket, akik szeretik a mesét, vagy egyszerűen csak egy könnyű olvasmányra vágynak.
Lapmargó / A Rottenbiller
Lapmargó / A RottenbillerEgy kultikus lakás a szocializmusban, ahol művészek sorsa, alkotásai és hétköznapi élete kapcsolódott össze, és ahol a vendégek is mind nyomot hagytak a 20. századi Magyarországon. Emléktábla helyett...
Decens Recenzens / Gyerekek a családi traumák idején
Decens Recenzens / Gyerekek a családi traumák idejénValódi élethelyzeteken, valódi kérdéseken és valódi szenvedésen keresztül keresi a szerző a választ arra, hogy miként könnyíthetjük meg a gyerekek helyzetét a drámai pillanatokban.
Ízelítő / A Zagyva-völgyi várak regénye
Ízelítő / A Zagyva-völgyi várak regényeFüst Antal könyve, a Koronás hegyek Nógrád regényes krónikája. Könyv Guru most ízelítőül a prológust és az első fejezetet közli, amelyben Erzsók boszorkánnyá lészen.
Ingyenes egyéni tanácsadás családtörténetek és személyes visszaemlékezések írásához
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru