Kiadói hírek és könyvkiadási tanácsok

Ad Librum a Facebookon

Az összefoglalók címére kattintva elolvashatja az egész cikket.

Szerzői honlap ingyen
Ingyenes szerzői honlap a 120 oldalas könyvkiadásra jelentkezőknek.
2016-07-05
Bovary kisasszony
Kamocsay_Ildiko_Bovary_kisasszony_AdKönyv Guru júniusban ízelítőül közölte Kamocsay Ildikó történelmi regényének első részét. A regényből megtudhatjuk, mi lett a sorsa a Bovary-házaspár ötévesen árván maradt kislányának, Berthe-nek.
2016-07-05
Shrek és Gru: mitől működik a sztori?
Shrek-Gru_Ad LibrumKönyv Guru oldalán Nádasi Krisz szokás szerint minden héten könyvírási tanácsokkal jelentkezik. Június elején két népszerű mesét hasonlított össze, levonva ebből azt a tanulságot, hogy ugyanazzal a vázzal lehetnek egyediek a történeteink.
2016-07-04
10 dolog, amit nem tudtál az Anyám teremtményeiről
Anyám teremtményei_Ad LibrumBarczikay Lilla , az Ad Librum Kiadó írója felfedi első regényének kulisszatitkait, melyeket még senkinek nem mesélt el.
2016-07-01
Öleléspótló Kft.
Öleléspótló Kft._Ad LibrumRácz Katalin novelláskötetének hősei hétköznapi emberek csetlés-botlását, elbizonytalanodását mutatják be kissé elidegenedett világunkban, akik válaszokat keresnek az őket foglalkoztató kérdésekre, minthogy mit jelent a boldogság, előny-e egy kutyának, ha csak három lába van, vagy befolyásolja-e jellemünket a tiroli rétes. A mai napon közölt novella kulcsmondata, hogy van-e az ölelésnek áfája.
2016-06-30
Üres helyek trófeái
Üres helyek trófeái_Ad LibrumNemrégiben Könyv Guru Sáry Gyula Üres helyek trófeái. Vadásztörténetek – kicsit másképp című könyvének nyitó elbeszélését mutatta be. A népszerű vadászíró (Az időről és az erdőről, Az erdőről és az eltűnt időről, Az elveszett erdőről és a megtalált időről) ezen kötete is számos filozofikus eszmefuttatást tartalmaz erdőről, madarakról, fegyverekről, vadászírókról és veszendő értékekről.
2016-06-29
Könyvkiadási ajánlatok

Ad Librum, kiadó az elsőkönyveseknek | Expert Books, szaktudás profiktól | StomingBrain, a kommunikált tudomány | Memoár Kiadó, a megörzőtt emlékezet | Könyv Guru, a könyves portál

Megosztás a Facebookon Megosztás a Facebookon Továbbítás E-mailben Továbbítás E-mailben

Ad Librum Kft. | www.adlibrum.hu | info@adlibrum.hu