Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Ízelítő / Anikomment
Kezirat_Anikomment_Salanki Aniko_Ad Librum_Konyv GuruKönyv Guru Salánki Anikó kötetének egy darabjával kedveskedik olvasóinak. Az Anikomment Majoros Sándor József Attila-díjas író szerint „[...] rávilágít arra, hogy a szerzői önfegyelem és az olvasó iránt érzett tisztelettudó alázat még ebben az irodalmi szempontból nem túlságosan barátságos 21. században is éles kontúrokkal kirajzolódó értéket teremthet."
Regényújság / Szarvasgomba és csalánleves ÷ Amerikai Egyesült Államok 1925–1933
Statue of liberty_Amerika Egyesult Allamok_Szarvasgomba es csalanleves_Toth Attila_Konyv GuruDr. Tóth Attila regénye nyomon követi egy ember eseményekben nem szűkölködő, több országon, kontinenseken átívelő, rögös életútját. Hite, eszméi miatt nemcsak saját magának, de családjának is szörnyű viszontagságokkal kell szembenéznie.
“Néha bele tud tenyerelni az ember keményen”
Salánki AnikóReggeli sétáiból merít ihletet az alkotáshoz a Mezőtúron élő Salánki Anikó írónő, aki az olvasóival a Facebookon tartja a kapcsolatot. Az Ad Librum kiadónál megjelent kötete kapcsán beszélgettünk vele.
Ízelítő / Csillagok útján
Csillagok utjan_Kalman Eszter_Konyv GuruKönyv Guru Kálmán Eszter Csillagok útján című asztrológiai szakkönyvéből közöl egy részletet. A könyv különlegessége, hogy nem kész receptet kap az olvasó, hanem elolvasásával a titokzatos asztrológiai rendszert érti meg.
KÖNYVKIADÁS PROFESSZIONÁLISAN
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru