Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

SZTORIGYŰJTŐ - a Személyes Történelem íráspályázata
Regényújság / A hülyeségen túl ÷ Gyermekkor
a-hulyesegen-tul_peter-woodpecker"Mindannyiunk életében már gyermekkorunkban elhangzik egy mondat: Fiam, Te nem vagy normális! Mivel ezt többnyire saját szülőnk vágja a fejünkhöz, egy percig se kételkedjünk benne, hogy ez így is van!" Olvashatjuk Peter Woodpecker könyvének hátlapján. Következzék most A hülyeségen túl című könyv első fejezete.
Ízelítő / A herceg fekete lovon érkezett
a-herceg-fekete-lovon_v-kiss-orsolyaV. Kiss Orsolya könyve arra keresi a választ, hogy milyen egy bántalmazó férfi és egy bántalmazói kapcsolat. Hogyan lehet egy ilyen kapcsolaton túljutni és önmagunkra találni annak ellenére, hogy képtelennek érezzük magunkat az elszakadásra? Hogyan lehet egy fájdalmas kapcsolaton túl is újra boldognak lenni? Könyv Guru most közli ennek a figyelemfelhívó regénynek az első fejezetét.
“Ami hiányzott, azt segített megformálni a képzelet”
Kanyó András Grósz KárollyalTámaszkodhatunk a fantáziánkra élettörténetünk megírásakor, illetve a családi tragédiákat vagy a hírszerzői munkát volt nehezebb felidéznie - kérdeztük egyebek mellett Kanyó Andrástól új könyve kapcsán.
Ízelítő / A kapitány
a-kapitany_filep-david_ad-librumAlfredo Santini, az unalmas életű halász élete gyökeresen megváltozik, amikor egy eseménytelen nap végén az egyetlen fogása egy gyilkosság áldozata. Szép lassan egyre mélyebben találja magát a szervezett bűnözés gödrében… Pörgős, fordulatokban gazdag, eseménydús gengszterdráma – egy pisztolylövésnyi élmény, melybe Könyv Guru beletekintést ad.
KÖNYVKIADÁS PROFESSZIONÁLISAN

Könyv.Guru | info@konyv.guru