Kiadói és szerzői hírek

Az összefoglalók címére kattintva elolvashatja az egész cikket.

Könyvkiadási ajánlatok
Mindent kipróbálok, de az írás örök – Jenei András írása
hobbi_szorakozas_jenei-andrasJenei András vak íróként talán több élményt átél, több tapasztalatot szerez a világban, mint egy látó átlagember. Erről ír e heti posztjában az írói oldalán.
2016-09-28
Megjelent Vida Gusztáv Volt egyszer egy Grencs című vadászkönyve!
vida_gusztav-volt_egyszer_egy_gencsMár a boltokban is elérhető Vida Gusztáv vadászkönyve. Érdekességekért, képekért az író mindennapjaiból látogassanak el Vida Gusztáv szerzői honlapjára. A könyv hátlapszövege Szilasi László írótól való.
2016-09-26
Újabb karc Mester Györgyitől
megvetve_mester-gyorgyi_ad-librumMester Györgyi újabb írással jelentkezik ezen a héten is. A történet címe Megvetve. “Szerette, ha rendben van körülötte minden. Ragaszkodott a szokványos dolgokhoz, a formaságok betartásához. Fontos volt számára a folttalan tisztaság, a mindenkori egyenesség, a hibátlan külső.” – kezdődik a rövid karc.
2016-09-26
Megjelent Kajsza Tibor Katonakönyve!
kajsza-tibor_katonakonyvKajsza Tibor Katonakönyv című memoárja már megvásárolható a könyvesboltokban és a kiadó online áruházában. Az író 1957 és 1959 közötti katonaélményeiről mesél emlékiratában.
2016-09-25
Hegedűs Rita első bejegyzése az írói oldalán!
az-iras-folyamata_hegedus-ritaElindult Hegedűs Rita oldala, a szerző minden szombat reggel jelentkezik egy újabb írással. Heti bejegyzései mellett novellái, versei is olvashatók a honlapján, sőt néhány festménye is megtekinthető.
2016-09-24
Az első valódi megmérettetés – Krencz Nóra izgul
nyitott-konyv_krencz-noraKrencz Nóra fantasy könyve már elérhető mindenki számára, az író nagyon izgul, milyen véleménnyel lesznek róla az olvasók.
2016-09-23
Nyereményjáték a Megszámlálhatatlan című regényért!
nyeremenyjatek_megszamlalhatatlan_krenczMég két napig tart a Nóra Facebook oldalán meghirdetett nyereményjáték! Igyekezzetek, a kisorsolt nyeremény egy friss, alig pár napja nyomott, dedikált példány a Megszámlálhatatlan című regényből!
2016-09-22
Megjelent Krencz Nóra Megszámlálhatatlan című fantasy regénye!
megszamlalhatatlan_krencz-nora_ad-librumMegjelent Krencz Nóra Megszámlálhatatlan (A hordozó) című fantasy regénye!
2016-09-21
Ad Librum a Facebookon
Könyvkiadási ajánlatok

Ad Librum, kiadó az elsőkönyveseknek | Expert Books, szaktudás profiktól | Stoming Brain, a kommunikált tudomány | Személyes Történelem, a megörzőtt emlékezet | Könyv Guru, a könyves portál

Megosztás a Facebookon Megosztás a Facebookon Továbbítás E-mailben Továbbítás E-mailben

Ad Librum Kft. | www.adlibrum.hu | info@adlibrum.hu