Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Decens Recenzens / Hogyan neveljünk a 21. században?
Okos-gyerekek-gyerekes-felnőttek_Könyv Guru Okos-gyerekek-gyerekes-felnőttek_Könyv GuruPraktikus könyv a személyiségfejlődésről és a nevelésről tudatos szülőknek. Hogyan aknázzuk ki a gyerek szellemi képességeit úgy, hogy mégis gyerek maradhasson?
Ízelítő / Erkölcsös kapitalizmus
Erkölcsös kapitalizmus - az Ad Librum könyvborítója Erkölcsös kapitalizmus - az Ad Librum könyvborítójaRészlet Tom G. Palmer Az erkölcsös kapitalizmus. Amit az iskolában nem tanítanak című kötetéből, amely kiáll a szabadpiaci kapitalizmus mellett.
Krisz ötletei / A novellapályázat első győztese – írástechnikai elemzéssel
Késésben levő üzletember - Könyv Guru novellapályázata 1. győztes Késésben levő üzletember - Könyv Guru novellapályázata 1. győztesKönyv Guru novellapályázatának első nyertese Zabán Tamás A megbeszélés című írásával. Krisz elemzi, mitől jó és miért nem tökéletes.
Regényújság / Földönkívüliek a Pénzverem utcában ÷ Antirózsa, avagy szép dolog az őszinteség
Rózsa_Könyv Guru Rózsa_Könyv GuruRácz Katalin novelláskötetét sokan Örkény egyperceseihez hasonlítják. A történeteket különösen ajánljuk mosógépszerelőknek, kozmetikusoknak, alkoholista vagy absztinens fogorvosoknak, levéltárosoknak, rendszergazdáknak, festőknek, íróknak, boldogságkeresőknek és földönkívülieknek, valamint ezek minden rendű és rangú rokonainak, barátainak és hozzátartozóinak. A mai darab egy idősödő házaspár szerelmét mutatja be.
Lapmargó / Az illetlenség költője
Berda József_Könyv Guru Berda József_Könyv GuruMit adott a magyar költészetnek Berda József, akit lekezelően az "anyagcsere-poétaként" emlegettek, de József Attila, Kosztolányi Dezső és Szabó Lőrinc is elismerte hedonikus líráját?
Ingyenes egyéni tanácsadás családtörténetek és személyes visszaemlékezések írásához
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru