Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

SZTORIGYŰJTŐ - a Személyes Történelem íráspályázata
Ízelítő / Az Ember fia
az-ember-fia_hegedus-rita_ad-librum"Sírásabda. Csak egy átlagos magyar település. Valahol… Egy férfi. Piszkos, véres, fájdalmakkal teli testét alig vonszolja. Ki ő, hogy került egy búzamező közepébe? Nem tudja senki, még ő maga sem." Így kezdődik Hegedűs Rita regényének fülszövege. A könyv egészen friss megjelenésű, és most az első fejezetét közlésre bocsátja Könyv Guru.
Regényújság / Szarvasgomba és csalánleves ÷ Magyarország 1952–2004
Skoda_Magyarorszag_Szarvasgomba es csalanleves_Toth Attila_Konyv GuruDr. Tóth Attila regénye nyomon követi egy ember eseményekben nem szűkölködő, több országon, kontinenseken átívelő, rögös életútját. Csak élete alkonyán érzékeli, hogy amiben vakon hitt, az zsákutca volt. A történet valós eseményen alapszik a kommunizmus viharában.
“Minél több pofon ért, annál inkább írtam”
Hegedűs RitaMiért hasonlít a könyvkiadás a szüléshez, és mit csinálna Jézus Krisztus egy mai magyar faluban? Interjú Az Ember fia kisregény szerzőjével, Hegedűs Ritával.
Ízelítő / Volt egyszer egy Gencs
volt-egyszer-egy-gencs_vida-gusztavVida Gusztáv nem régiben megjelent kötete vadásztörténeteket tartalmaz Szilasi László fülszövegével. Könyv Guru két rövid történetet hozott olvasóinak a Volt egyszer egy Gencs című kötetből.
KÖNYVKIADÁS PROFESSZIONÁLISAN
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru