http://www.phonirosystems.se/

Intervju med Göran Claesson

Berätta lite om din roll på Phoniro:

Jag har hand om den mekaniska utvecklingen av de nya produkterna, produktvård och vidareutveckling av de mekaniska delarna i befintliga och  tester av nya produkter innan de släpps vidare till test. Har även en hel del third-line support och är projektledare för Phoniros uppgraderings- och utbytesprojekt. Sedan blir det också en del dialog med våra underleverantörer samt framtagning av produktionsprocesser och produktionsinstruktioner. Jag har även mina fingrar med i manualframtagningar.

Varför ville du arbeta på Phoniro?

Jag gjorde ett par års praktik på Phoniro när jag läste till högskoleingenjör på högskolan i Halmstad. Jag fick chansen att extrajobba på testavdelningen och när jag blev erbjuden fast jobb efter avslutade studier  tackade jag snabbt ja då jag redan kände folket och visste en hel del om produkterna. Tyckte och tycker fortfarande att Phoniro har en massa trevliga och helt oumbärliga lösningar för hemtjänst och äldrevård.

Berätta om en typisk vanlig arbetsdag på Phoniro:

En vanlig dag på jobbet innehåller lite av varje. Jag har för det mesta ett eller flera tester igång nere på lagret så det blir att titta till dessa och se till att de löper på som de ska. Sedan blir det så klart möten och telefonsamtal. Man vet aldrig riktigt vad det är som dyker upp och ibland kan det vara svårt att planera dagen. Det är vanligt att det dyker upp akuta problem att lösa och då får man kasta sig över dessa. Det är egentligen bara två saker som är sig helt likt varje dag, problemlösning och lunchrundpingis.

Vad gör du helst på fritiden?

På fritiden sysslar jag mycket med musik och spelar i två band. När jag inte spelar försöker jag spendera så mycket tid det går med min kära sambo och vår helt opålitliga men trevliga katt.

Beskriv dig själv med tre ord:

Spontan, nyfiken och ungdomlig.

Rörkullsvägen 4

302 41 Halmstad

010-4567 200

 

 

 

 

 

www.phoniro.se