Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Ízelítő / Megszámlálhatatlan
krencz-nora_megszamlalhatatlan_izelito_gedai-karolinaKönyv Guru egy egészen friss regényből idéz, Krencz Nóra Megszámlálhatatlan című fantasyjából. Egy kis ízelítő a fülszövegből: Te mit tennél, ha minden, ami az életedet jelentette, minden, amit magadénak tudtál, egyik pillanatról a másikra megsemmisülne, s ebben a szorult helyzetben belebotlanál valaki felfoghatatlanul különlegesbe, aki új értelmet adhat az életednek?
A novellapályázat összefoglalása
novellapalyazat_osszefoglalasa_nadasi-krisz_konyv-guruKönyv Guru júniusi határidejű novellapályázata véget ért: minden nyertest értesítettünk, és szeretnénk egy összefoglalót is közreadni a szerzők nevével és műveik címével.
Regényújság / Szarvasgomba és csalánleves ÷ Magyarország 1895–1919
Tanacskoztarsasag_Szarvasgomba es csalanleves_Toth Attila_Konyv GuruAz elkövetkezendő hetekben Könyv Guru dr. Tóth Attila regényét közli több részben. A történet nyomon követi egy ember eseményekben nem szűkölködő, több országon, kontinenseken átívelő, rögös életútját.
Ízelítő / Csibemese
Csibemese_Konyv GuruSkolik Ágnes Csibemese című mesés kötete óvodás korú gyerekeknek íródott, remélve, hogy ott lesz minden háztartásban, ahol a gyerekek szeretik a csodákat, a varázslatos esti meséket. Könyv Guru ma egy kedves mesét közöl Botiról, a kalandra éhes kisfiúról.
Regényújság / Földönkívüliek a Pénzverem utcában ÷ Wintermantel Ottó: Bolygóközi kutatások
Bolygokozi utazasok_Konyv GuruRácz Katalin novelláskötetének hősei hétköznapi emberek csetlés-botlását, elbizonytalanodását mutatják be kissé elidegenedett világunkban. A mai novella a kötet előző novellája főszereplőjének írása.
Ingyenes egyéni tanácsadás családtörténetek és személyes visszaemlékezések írásához
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru