Könyv Guru

legutóbbi ismertetései és értékelései

Decens Recenzens / Stresszeljünk nyugodtan?
Kelly Mcgonigal A stressz napos oldala"A legtöbb ember szemében káros a stressz, mégis a magas stresszszint együtt jár olyan dolgokkal, amelyeket nagyon is kívánatosnak tartunk". Egy meghökkentő könyv a stressz hasznosságáról.
Lapmargó / “Nem tréfadolog napról napra hazudni”
az irodalmat úgyis megette a feneValódi irodalmi szenzációk azok az első világháborús naplók, amelyek szerzői egy évszázada átláttak a világégés borzalmain és az azokat elleplezni vágyó szándékokon.
Miért szolgáltam a rendszert? – Hát volt másik?
Kanyó András a Vörös térenMiért védi a magyar hírszerzés érdekeit, ha egykor kirúgta a Hivatal, és mi okból nem whiskyzett együtt Kádár Jánossal? Ezeket is megkérdeztük Kanyó Andrástól memoárja megjelenése alkalmából.
Decens Recenzens / Rossz dolgok nem csak rossz emberekkel történhetnek
Takács Hajnal: Az asszony verve"Szemfelnyitogató könyv, az igazságos világba vetett hitünket (rossz dolgok csak a rossz emberekkel történnek) alapvetően felborítja." Kíméletlen írás a bántalmazásról.
Lapmargó / Lényegében igaza van
Ungvári Tamás Felperzselt ország"Elemző vitairata messze túlmutat a népi-urbánus fedőnévvel is illetett magyar-zsidó együttélés kérdésén. Ungvári a XX. század egyetemes történetének keretében vizsgálódik"
KÖNYVKIADÁS PROFESSZIONÁLISAN
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru