Kiadói hírek és könyvkiadási tanácsok

Ad Librum a Facebookon

Az összefoglalók címére kattintva elolvashatja az egész cikket.

Íróként külföldön, avagy hogyan vakációzzunk ÉS agyaljunk a következő könyvünkön egyszerre?
Olaszország_Barczikay LillaBarczikay Lilla, az Ad Librum Kiadó szerzője nyaralás alatt próbálja megtervezni következő regényét, több-kevesebb sikerrel.
2016-07-28
Földönkívüliek a Pénzverem utcában — a teljes novella elolvasható az Ad Librumon
Földönkívüliek a Pénzverem utcában_Könyv GuruRácz Katalin novelláskötetének címadó novellája jelent meg a Könyv Gurun, s most az Ad Librum oldalán is elolvasható.
2016-07-27
Nyereményjáték a Pusztító viharhoz
Jim_Butcher--Pusztito_vihar_Ad LibrumA Könyvvilág és a Könyv Extrák blogja készített egy klassz rejtvényt azoknak, akiket felcsigázott a Pusztító viharról írt két kritika. A helyes megfejtők között egy példányt sorsolunk ki a regényből. A rejtvényhez nem kell ismerni a történetet! Hajrá, hajrá!
2016-07-26
Részlet a Könyv Gurun az Ad Librum Kiadó könyvéből
Varga_Bela-Fulop_lovag_az_orvosolo_Ad LibrumA minap egy részlet jelent meg a Könyv Guru portálon Varga Béla Fülöp lovag, az orvosölő című könyvéből. A regény az Ad Librum Kiadónál jelent meg. Varga Béla alternatív világában a sértett emberi méltóság küzd az orvosokkal.
2016-07-25
Újabb kritika a Pusztító viharról
Jim_Butcher--Pusztito_vihar_Ad LibrumA keddi kritika után most újabb recenzió jelent meg Jim Butcher Pusztító vihar című fantasy krimijéről. Köszönjük szépen Katicának!
2016-07-22
Családi kötelék — Barczikay Lilla írása
család_Barczikay LillaBarczikay Lilla, az Ad Librum Kiadó szerzője a családi kötelék jelentőségéről ír.
2016-07-21
Könyvkiadási ajánlatok

Ad Librum, kiadó az elsőkönyveseknek | Expert Books, szaktudás profiktól | StomingBrain, a kommunikált tudomány | Memoár Kiadó, a megörzőtt emlékezet | Könyv Guru, a könyves portál

Megosztás a Facebookon Megosztás a Facebookon Továbbítás E-mailben Továbbítás E-mailben

Ad Librum Kft. | www.adlibrum.hu | info@adlibrum.hu