Newsletter MEGATECH mai 2015 - Produse PATLITE

PATLITE este o companie de talie mondială, specializată în soluții de semnalizare, cu o producție și cercetare la cele mai înalte nivele tehnologice. Fondată în1947 în Japonia, PATLITE se numără printre cei mai importanți furnizori globali de soluții inovatoare de semnalizare cu LED-uri, alarme sonore și cu posibilitate de comunicație în rețea, fiind de mai mulți ani, liderul pieței japoneze în domeniu. Cu filiale în SUA, Germania, Singapore, Coreea, China, PATLITE este recunoscută pe plan mondial ca o referință în domeniul calității.

LA6 este cea mai nouă familie de turnuri (coloane) de semnalizare cu LED produse de PATLITE. Utilizatorul beneficiază de o multitudine de posibilități de transmitere a mesajelor vizuale și auditive, LA6 dispunând de peste 4500 de culori și 11 sunete de alarmă diferite.
►descărcați broșura aici

Sirenele de avertizare EHS/EHV, cu memorie pentru 32 (63) de sunete și 4 moduri de redare, compatibile mp3, cu protecție IP65, au un design compact și oferă o intensitate sonoră de până la 110 dB. Rezistă la vibrații de 4,5 g și se alimentează la 12-24 VDC sau 100-220 VAC.
►descărcați broșura aici

PATLITE pune la dispoziție o gamă largă de sisteme de avertizare audio-vizuale în varianta indicată pentru utilizarea în zone cu pericol de explozie (Anti-EX) astfel încât echipamentele pot funcționa și în cele mai dificile și periculoase condiții de mediu.
►mai multe detalii

Gama de turnuri de semnalizare modulare LU7 oferă soluții de semnalizare economice, eficiente și flexibile pentru orice aplicație. Modulele cu LED-uri sunt interschimbabile, au vizibilitate crescută și alarmă puternică, de până la 100 dB, iar diametrul este de 70 mm.
►descărcați broșura aici                                                                                              ►exemple aplicații

Gama LCE/LCE-U este o gamă de turnuri de semnalizare modulare cu un preț foarte convenabil și vizibilitate ridicată. Diametrul modulelor este de 40 mm și beneficiază de două moduri de alarmă sonoră, ce pot fi reglate până la 85 dB.
►descărcați broșura aici                                                                                              ►exemple aplicații