Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Történelemszemlélő / Putris Panni és arzénes társai
A_tiszazugi_arzénügy_vádlottjaiEgy különleges, titokzatos gyilkosságsorozat - egy különleges, nagyszabású kutatás. Exkluzív részletek a tiszazugi arzénes gyilkosságokat feldolgozó monográfiából és a kutatásról - megjelenés előtt.
Ízelítő / Megtért rockerek
Göndör Ottó gyilkoszenek.com Gitárt karokkal (Ad Librum)A glam rockról szóló fejezet Göndör Ottó (gyilkoszenek.com) Gitárt karokkal, avagy a tékozló rocker hazatér című könyvéből, amely a rocktörténet vallási megtéréseiről mesél.
Regényújság / Földönkívüliek a Pénzverem utcában ÷ A Dinnyés utcai különös eset
Dinnyés utca_Könyv GuruRácz Katalin novelláinak témaválasztása, szarkasztikus, fanyar hangvétele a magyar irodalom gyökereiből táplálkozik. Stílusa hanyag, laza eleganciájú és élvezetes. Finom humorral átszőtt történetei rendkívül szórakoztatóak. A mai posztban egy szokatlan krimi olvasható.
Lapmargó / Csapra vert szövegek
Óda a sörhöz_Könyv GuruHa „a sok bordallal Dunát lehetne rekeszteni”, akkor miért nincsenek söródák? De vannak! - derül ki egy színes, igényes kötetből, amelyben minden klasszikus "seres" irodalmi szöveg megtalálható.
Decens Recenzens / Aki gyereket nevel, önmagát nevelje
Mesepszichológia_Könyv Guru„Tudom, ez a létező legfárasztóbb nevelési tanács, de meggyőződésem szerint az egyetlen, ami valóban működik: önmagunkat alakítsuk olyanná, amilyenné gyermekünket nevelni szeretnénk!”
Ingyenes egyéni tanácsadás családtörténetek és személyes visszaemlékezések írásához
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru