Kiadói hírek és könyvkiadási tanácsok

Ad Librum a Facebookon

Az összefoglalók címére kattintva elolvashatja az egész cikket.

A kezdő író és az olvasottság esete
a vélemények hiánya_Barczikay LillaBarczikay Lilla, akinek már a második regénye jelent meg, a kezdő író és az olvasottság viszonyáról gondolkozik.
2016-08-11
Villax Richárd könyvlesen
Fanyűvők_könyvesbolt_Ad LibrumVillax Richárd megleste, hogyan teljesít a boltokban a Fanyűvők. Az már biztos, hogy előkelő helyen rémisztenek a borító fogai.
2016-08-10
Kritika jelent meg az Anyám teremtményeiről
Anyám teremtményei_Barczikay LillaHurrá, hurrá! Barczikay Lilla Anyám teremtményei című fantasy regényéről pozitív kritika jelent meg a Könyvvilág blog jóvoltából.
2016-08-09
Rossz időben, rossz helyen — Villax Richárddal történt
Rossz időben, rossz helyenVillax Richárd, aki jelenleg egy '56-os kisregényen dolgozik, egy baleset kapcsán eltöprengett az őt és írótollát mozgató erőkről.
2016-08-08
Földönkívüliek a Pénzverem utcában ÷ Feliratok
Feliratok_Ad LibrumKönyv Guru már jó ideje Rácz Katalin novelláit közli péntekenként. Teheti, mivel a történetek mindig tudnak újat mutatni. Témaválasztásuk, szarkasztikus, fanyar hangvételük a magyar irodalom gyökereiből táplálkozik. Stílusuk hanyag, laza eleganciájú és élvezetes. A finom humorral átszőtt történetek rendkívül szórakoztatóak. A mai novella a túlzott adminisztráció kicsúfolásáról szól.
2016-08-05
Hazaértem!!! — Barczikay Lilla írása
Görögország_Barczikay LillaBarczikay Lilla, a Báttyám könnyei szerzője hazaért olaszországi utazásából, röpke két napra, és megy is tovább, hogy összeszedje a következő könyve vázlatát.
2016-08-04
Könyvkiadási ajánlatok

Ad Librum, kiadó az elsőkönyveseknek | Expert Books, szaktudás profiktól | StomingBrain, a kommunikált tudomány | Memoár Kiadó, a megörzőtt emlékezet | Könyv Guru, a könyves portál

Megosztás a Facebookon Megosztás a Facebookon Továbbítás E-mailben Továbbítás E-mailben

Ad Librum Kft. | www.adlibrum.hu | info@adlibrum.hu