Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Történelemszemlélő / A veterán katona mint típusáldozat
tiszazug06Miért nem tudja befogadni a háborúban hazájukért megnyomorodott veteránokat otthoni közegük? Ez is felvetődött a tiszazugi arzénes gyilkosságok kapcsán. Exkluzív sorozatunk 2. része.
Ízelítő / Bosszantöpp és más furcsaságok, avagy Rebimesék félősöknek és bátraknak
Bosszantöpp_Könyv GuruRebeka egy tökéletesen átlagos kislány, aki bátor és kíváncsi természete miatt hajlamos mindenféle zűrbe keveredni – kezdődik Nádasi-Ozsvár Andrea mesekönyvének fülszövege. Könyv Gurunak most alkalma nyílt a kötetből egy szeretnivaló, kedves mesét közölni. Köszönjük szépen Andreának!
Regényújság / Földönkívüliek a Pénzverem utcában ÷ Egy levéltáros vasárnapja
Egy levéltáros_Könyv Guru_Ad LibrumRácz Katalin novelláinak témaválasztásában, szarkasztikus, fanyar hangvételében Örkény István egyperceseit idézi. A mai novella a keserédes magány témáját dolgozza fel.
Decens Recenzens / Mi számít igazán?
Torres VégMi az, ami igazán számít? Barátság, hűség, hódítások, strand, szex, orgiák, drogok, próbálkozások az öregedés elkerülésére? Egy kemény könyvben szembesülhetünk az ÉLET-tel.
Decens Recenzens / Hogyan gyógyuljon, akit bántalmaznak?
Mi jár FB"A bántalmazó viselkedés lényege, hogy a férfi leépíti a nő önbizalmát, irányítani akarja az életét, felszámolja a nő függetlenségét". Egy terápiás könyv bántalmazott nőknek.
Ingyenes egyéni tanácsadás családtörténetek és személyes visszaemlékezések írásához
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru