Könyv Guru

Könyvírási és könyvkiadási tippek, információk

Könyv Guru rendezvény ma este Szegeden RÉSZLETEK

A Személyes Történelem honlap íráspályázata

A szemelyestortenelem.hu a magántörténelmeinket reprezentáló képeket és rövid történeteket tesz közé.  Mindenfajta visszaemlékezésről lehet szó: gyermekkori emlékek, családi legendák a felmenőkről, vadász- vagy katonatörtének, utazási kalandok, élethelyzeti válságok, közszereplők memoárjai, naplórészletek stb. A jelentkezéseket az info@szemelyestortenelem.hu email címen várják. Ide kattintva olvasható a felhívás.

Színes, szagos történetek: avagy hogyan használjuk az összes érzékszervünket írás közben?
5 érzékA jó leírás nem csak vizuális kapaszkodókat ad az olvasónak, hanem használja mind az öt érzékszervet. De hogyan írjuk bele a szaglásunkat, ízlelésünket és tapintásunkat a regénybe?
“Furcsa mód azok sikerültek a legjobban, amelyeket »izomból« kipréseltem”
Szakáczky EditMiért félnek az emberek tartalmas verseket olvasni, és hogyan kell arról írni verset, hogy nem megy az írás? Interjú Szakáczky Edittel, akinek a versei terápiás célból születtek, de most már sokakhoz szólnak.
Krisz ötletei / Lehet-e őrült a főhősöm?
Lucas H. S. Gulmaraes / Flickr.comAz igazán izgalmas regényhősökben van valami "nem normális". De mennyire lehetnek "betegek", és mire kell figyelni, hogy eközben szórakoztatóak is legyenek?
Könyvkiadási lehetőségekért kattintson ide!

Könyv.Guru | info@konyv.guru