Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Decens Recenzens / A dívány titkai
Terápiás-hazugságok-Könyv-GuruSzórakoztató regény a pszichiáterek üzelmeiről egy pszichiátertől. Az olvasók a rendelői kulisszatitkokkal, a szakma pedig önmagával szembesülhet.
Ízelítő / Fülöp lovag, az orvosölő
Varga Béla: Fülöp lovag, az orvosölőRészlet Varga Béla a Fülöp lovag, az orvosölő című regényéből, amelyben a sértett emberi méltóság küzd az orvosokkal.
Krisz ötletei / A novellapályázat második győztese – írástechnikai elemzéssel
Piros masnis_Könyv GuruKönyv Guru novellapályázatának második nyertese Papp Csilla Piros masnis című írásával. Krisz kiemeli, miért jó a novella, és rámutat az apró bakikra.
Regényújság / Földönkívüliek a Pénzverem utcában ÷ Földönkívüliek a Pénzverem utcában
Document1Rácz Katalin novelláskötetének hősei hétköznapi emberek csetlés-botlását mutatják be kissé elidegenedett világunkban, akik válaszokat keresnek az őket foglalkoztató kérdésekre, minthogy valódi lehet-e egy internetes kapcsolat egy duguláselhárító és egy menhelyvezető között, és hogy eladó lehet-e a boldogság. A mai novellában Géza, a hajléktalan furcsa szörnyeket vél látni a Pénzverem utcában.
Lapmargó / Mindörökké füstfelhő
A nagy szenvedély_Könyv GuruEgy hajdani trafikos könyve, aki "nem csak árulta a dohányt, de hedonisztikusan élvezte is a füstölést, s választott témájáról mindent megtudott, amit csak lehetett".
Ingyenes egyéni tanácsadás családtörténetek és személyes visszaemlékezések írásához
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru