Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Ízelítő / Csillagok útján
Csillagok utjan_Kalman Eszter_Konyv GuruKönyv Guru Kálmán Eszter Csillagok útján című asztrológiai szakkönyvéből közöl egy részletet. A könyv különlegessége, hogy nem kész receptet kap az olvasó, hanem elolvasásával a titokzatos asztrológiai rendszert érti meg.
Regényújság / Szarvasgomba és csalánleves ÷ Brazília 1919–1925
Rio_guanabara_Brazilia_Szavasgomba es csalanleves_Toth Attila_Konyv GuruDr. Tóth Attila regénye nyomon követi egy ember eseményekben nem szűkölködő, több országon, kontinenseken átívelő, rögös életútját. Hite, eszméi miatt nemcsak saját magának, de családjának is szörnyű viszontagságokkal kell szembenéznie.
“A szereplőim, a történetem mindig velem vannak és hozzám tartoznak”
Krencz NóraHajnalban a vonaton, munka közben, de vasalás közben is "írja" a regényeit Krencz Nóra, akinek most jelenik meg első kötete, Megszámlálhatatlan - A hordozó címmel.
Ízelítő / Megszámlálhatatlan
krencz-nora_megszamlalhatatlan_izelito_gedai-karolinaKönyv Guru egy egészen friss regényből idéz, Krencz Nóra Megszámlálhatatlan című fantasyjából. Egy kis ízelítő a fülszövegből: Te mit tennél, ha minden, ami az életedet jelentette, minden, amit magadénak tudtál, egyik pillanatról a másikra megsemmisülne, s ebben a szorult helyzetben belebotlanál valaki felfoghatatlanul különlegesbe, aki új értelmet adhat az életednek?
KÖNYVKIADÁS PROFESSZIONÁLISAN
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru