Könyv Guru

Könyvírási és könyvkiadási tippek, információk

Könyvheti kerekasztal-beszélgetésünk a memoárokról
Könyvheti kerekasztal-beszélgetésünk a memoárokrólMiért írnak az emberek memoárt, jó írónak kell-e lenni a visszaemlékezőnek, és mit tegyen a szerkesztő, ha tévedésen kapja a memoárszerzőt? Könyv Guru könyvheti kerekasztal-beszélgetése a téma szakértőivel.
Krisz ötletei / Írói Facebook-oldal: 10 perc alatt 10 lépésben
Krisz ötletei / Írói Facebook-oldal: 10 perc alatt 10 lépésbenHa még nem mozgunk otthonosan a közösségi média világában, vagy még nem készítettük el írói facebook-oldalunkat - fontoljuk meg Krisz ötleteit.
Íróképző műhelyek 4. – Mit nyújt az 5K Központ Íróiskolája?
Íróképző műhelyek 4. – Mit nyújt az 5K Központ Íróiskolája?Eltökéltséget és szorgalmat vár el hallgatóitól a 4 féléves, akkreditált képzést adó 5K Központ Íróiskolája, cserébe személyre szabott figyelmet és nagy tekintélyű tanárokat, előadókat ígér.
Guru ötletbörzéje könyvírásról, könyvkiadásról
Guru ötletbörzéje könyvírásról, könyvkiadásrólKönyv Guru egy helyre gyűjtötte a magyar nyelven fellelhető könyvírási tanácsokat. Aki ki tudja egészíteni, segítsen!
Krisz ötletei / Vicces fordulatok
Krisz ötletei / Vicces fordulatokHogyan turbózzuk fel a regényünket hasonlatokkal, ellentétekkel, túlzással és iróniával? Krisz újabb tanácsai az írói humorról.
Könyvkiadási lehetőségekért kattintson ide!
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru