Könyv Guru

Könyvírási és könyvkiadási tippek, információk

Könyv Guru rendezvény ma este Szegeden RÉSZLETEK

A Személyes Történelem honlap íráspályázata

A szemelyestortenelem.hu a magántörténelmeinket reprezentáló képeket és rövid történeteket tesz közé.  Mindenfajta visszaemlékezésről lehet szó: gyermekkori emlékek, családi legendák a felmenőkről, vadász- vagy katonatörtének, utazási kalandok, élethelyzeti válságok, közszereplők memoárjai, naplórészletek stb. A jelentkezéseket az info@szemelyestortenelem.hu email címen várják. Ide kattintva olvasható a felhívás.

Hány nap alatt készül el egy regény?
Hány nap alatt készült el néhány világhírű regény?Mely regények születtek a legrövidebb idő alatt és melyekkel szöszmötöltek sokáig szerzőik? Könyv Guru tanulságos listája arról, hogy hány nap (év) alatt készült el néhány irodalmi remekmű?
“Ami hiányzott, azt segített megformálni a képzelet”
Kanyó András Grósz KárollyalTámaszkodhatunk a fantáziánkra élettörténetünk megírásakor, illetve a családi tragédiákat vagy a hírszerzői munkát volt nehezebb felidéznie - kérdeztük egyebek mellett Kanyó Andrástól új könyve kapcsán.
Krisz ötletei / Hogyan kezdjünk kalandregényt?
kalandregeny_krisz-otleteiHogyan és hol kezdjük elmesélni történetünket, hogy az felkeltse az olvasó kíváncsiságát? Hiszen annyi, de annyi belépési pontja lehet egy jó sztorinak!
Könyvkiadási lehetőségekért kattintson ide!

Könyv.Guru | info@konyv.guru