Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

SZTORIGYŰJTŐ - a Személyes Történelem íráspályázata
Ízelítő / A kapitány
a-kapitany_filep-david_ad-librumAlfredo Santini, az unalmas életű halász élete gyökeresen megváltozik, amikor egy eseménytelen nap végén az egyetlen fogása egy gyilkosság áldozata. Szép lassan egyre mélyebben találja magát a szervezett bűnözés gödrében… Pörgős, fordulatokban gazdag, eseménydús gengszterdráma – egy pisztolylövésnyi élmény, melybe Könyv Guru beletekintést ad.
“Furcsa mód azok sikerültek a legjobban, amelyeket »izomból« kipréseltem”
Szakáczky EditMiért félnek az emberek tartalmas verseket olvasni, és hogyan kell arról írni verset, hogy nem megy az írás? Interjú Szakáczky Edittel, akinek a versei terápiás célból születtek, de most már sokakhoz szólnak.
Ízelítő / Az Ember fia
az-ember-fia_hegedus-rita_ad-librum"Sírásabda. Csak egy átlagos magyar település. Valahol… Egy férfi. Piszkos, véres, fájdalmakkal teli testét alig vonszolja. Ki ő, hogy került egy búzamező közepébe? Nem tudja senki, még ő maga sem." Így kezdődik Hegedűs Rita regényének fülszövege. A könyv egészen friss megjelenésű, és most az első fejezetét közlésre bocsátja Könyv Guru.
Regényújság / Szarvasgomba és csalánleves ÷ Magyarország 1952–2004
Skoda_Magyarorszag_Szarvasgomba es csalanleves_Toth Attila_Konyv GuruDr. Tóth Attila regénye nyomon követi egy ember eseményekben nem szűkölködő, több országon, kontinenseken átívelő, rögös életútját. Csak élete alkonyán érzékeli, hogy amiben vakon hitt, az zsákutca volt. A történet valós eseményen alapszik a kommunizmus viharában.
KÖNYVKIADÁS PROFESSZIONÁLISAN

Könyv.Guru | info@konyv.guru