Rydbo Saltsjöbads nyhetsbrev

Nyhetsbrev # 7 - 11 december 2015

God Jul & Gott Nytt År!

Ett händelserikt 2015 börjar lida mot sitt slut. 
Under kommande år kommer fokus från styrelsens sida vara att komma med förslag på hur vi ska göra med rustning och asfaltering av grusvägarna, samt att realisera tankarna kring bryggorna på våra gemensamma stränder. Vi önskar alla härliga medlemmar och grannar en synnerligen god jul och ett riktigt gott nytt år! 

Årsmöte & Städdag

Datum för årsmötena och städdagen 2016 är nu satt.

       - Årsmöten sker den 24 april

       - Städdag sker den 23 april

Mer information, tider, agenda mm kommer när vi närmar oss, men boka datumen i din kalender!

Tomten kom

Tomten kom till Rydbo Saltsjöbad och gjorde succé även detta år! Hela 30 önskelistor från barnen fick tomten med sig i sin tomtesäck!

Motioner till årsmötet

Nu är det dags att skicka in motioner till årsmötet!
Motionerna med styrelsens förslag till beslut är en del av stämmans handlingar som skickas ut senast 14 dagar innan årsmötet, i år den 24 april. Sista dag för motioner är 29 februari.
Skicka in en motion!

Belysningsstolpe - pilot

Utifrån den enkät som skickades ut under första kvartalet i år, där en majoritet av medlemmarna vill ha någon typ av belysning på våra gator, kommer vi nu sätta upp en pilotstolpe i hörnet Lilla badvägen/Svavelsövägen. Kostnaderna för stolparna är höga men vi har i detta fallet fått koppla på den energisnåla stolpen på en mycket vänlig fastighetsägares elnät.

Nya styrelsemedlemmar och vägansvarige sökes!

Inför årsmötet den 24 april söker vi nya medlemmar till styrelsen! Vill du engagera dig i området och ha en möjlighet att påverka framtiden för våra vägar, aktiviteter, bryggor och gemensamma områden i Rydbo Saltsjöbad?

Kontakta någon i valberedningen så berättar dom mer!

Stora badets brygga

Som många kanske uppmärksammat så genomgår Stora badets brygga nu en totalrenovering. Fundament har gjutits och hopptornet skall ersättas med ett som är säkert och inte sönderrostat. Även samtliga plankor på bryggan kommer ersättas med nya. Klart innan badsäsongen börjar!

Korta notiser

  • Räcke vid Korintkanalen är nu uppsatt.
  • Bygglovsansökan för pilotprojektet med en större brygga bredvid stora badet lämnades in i oktober, svar från kommunen ännu ej inkommet. 

Datum i kalendern

Årsmöte - 24/4 2016

Städdag - 23/4 2016

Styrelsen i december genom Marianne Lidbrink