Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Decens Recenzens / Hogyan neveljünk coaching-szemléletben?
Laura Markham_ Békés szülő, boldog gyermekEgy „értelmes, egyszerű, hatékony és könnyen alkalmazható" könyv, "amit olvasva nem támad bűntudatom". Neveljünk kontroll helyett coaching-szemléletben.
Ízelítő / Fanyűvők
Fanyűvők_Részlet_Villax RichárdEgy település. Egy rém. Egy újságíró. Egy szerelem. Egy szál­lo­dat­u­la­j­donos. Egy hun­garo­hor­ror. A kedves látogatók borzongatására Könyv Guru Villax Richárd Fanyűvők című regényéből közöl most egy részletet.
Regényújság / Földönkívüliek a Pénzverem utcában ÷ Házimunkák farsangkor
Házimunkák farsangkor_Könyv GuruRácz Katalin novellái egytől egyig szórakoztatóak. Valamennyit megmosolyogjuk, de van, amelyiken meghatottságunkban mosolygunk, és van, amikor a mosoly kacajba hajlik. A mai történet ez utóbbira példa: a kacér, vörös, bögyös kozmetikusnő szerelmi kálváriáját mutatja be.
Lapmargó / Ábrándozás a demokrácia megrontója
Standeisky"Az emberi anyag nem változott, a pártokban gyanús vendégek tömik a zsebüket…” Egy kötet az 1945-47 közötti, illetve a későbbi "kudarcos demokratizálódásokról".
Történelemszemlélő / A veterán katona mint típusáldozat
tiszazug06Miért nem tudja befogadni a háborúban hazájukért megnyomorodott veteránokat otthoni közegük? Ez is felvetődött a tiszazugi arzénes gyilkosságok kapcsán. Exkluzív sorozatunk 2. része.
Ingyenes egyéni tanácsadás családtörténetek és személyes visszaemlékezések írásához
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru