Könyv Guru

legutóbbi ismertetései és értékelései

Decens Recenzens / …és utóbb Intézet lesz az emberből
Feldmár András: Félelem, düh, agresszió és szex"Mintha elveszne a máskor imponálóan reflektált feldmári hang, és a tévedhetetlenség szerepében tetszelgő „Feldmár Intézet” nyilatkoztatna ki".
Lapmargó / Egy ünnepelt író rettenetes „pót élete” – Móricz naplója
Móricz Zsigmond: Naplók. 1930-1934, borítóMiért szenvedett elviselhetetlenül írói karrierjének szinte legsikeresebb évei alatt Móricz Zsigmond? Egy irigyelt karrier kulisszatitkai a most kiadott napló alapján.
Decens Recenzens / Milyen erotikus ponyvaregényt írt Kosztolányiné?
Mme Chaglon uzletei 1Harmos Ilona korai műve nem csupán erotikus ponyva, hanem izgalmas kordokumentum és a hagyományos nemi szerepek átrendeződésének világát bemutató szórakoztató olvasmány.
Lapmargó / A „Tovarisi konyec” és elődei
Parlamenti valasztasi kampanyok MagyarorszagonIdőutazós politikatörténeti képeskönyv, kampánytörténeti összefoglaló és a politika görbe tükre, amely szembesíti az olvasót saját naivságával és a politikusok csalfaságával.
Történelemszemlélő / Hogyan tették el láb alól arzénnel a vak katonát?
Friss Ujsag 1929.szept18_1Hátborzongató történet a megrokkant férjét megmérgező asszonyról. A szöveg exkluzív előzetes a tiszazugi arzénes gyilkosságokat feldolgozó, hamarosan megjelenő munkából.
KÖNYVKIADÁS PROFESSZIONÁLISAN
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru