Începând cu 1.04.2015, MEGATECH a devenit unic importator și distribuitor oficial în România pentru HMS Industrial Networks Suedia.

HMS Industrial Networks este liderul producătorilor independenți de echipamente pentru comunicații industriale. HMS dezvoltă și fabrică soluții pentru conectarea dispozitivelor și sistemelor de automatizare.

Cercetarea, proiectarea și producția componentelor HMS se face la sediul central din Halmstad, Suedia și la Weingarten, Germania.

Suportul tehnic și vânzările se deruleaza prin intermediul reprezentanțelor din Germania, Marea Britanie, Danemarca, Franța, Italia, China, India, Japonia și SUA și a distribuitorilor din peste 50 de țări. HMS este înscrisă la in NASDAQ OMX Nordic Exchange din Stockholm.

Treceți la wireless!

Între 1.04 si 31.05 2015 produsele Anybus standard au un discount de 30% (puteți achiziționa maxim 10 bucăți). Pentru mai multe informații despre ofertele noastre la produsele HMS ne puteți contacta la hms@megatech.ro.

De ce wireless?

Integrând soluții de comunicare wireless în diverse aplicații se ușurează considerabil munca integratorilor și a inginerilor de aplicații în medii periculoase, zone cu acces dificil, sau în locuri în care cablurile sunt de evitat. Echipamentele wireless Anybus oferă soluții de comunicație între rețele Ethernet, PROFINET, Powerlink, EtherNet/IP, BACnet/IP și Modbus TCP, ca și între relțele seriale și pune la dispoziția utilizatorilor o conexiune wireless stabilă si fară necesitatea unei mentenanțe.

În funcție de necesități, modulele wireless pot fi utilizate pentru înlocuirea punct la punct a cablurilor sau, la fel de bine, pentru conectarea mai multor noduri wireless.

  • Ethernet industrial prin WLAN (punct-la-punct) la 2.4 sau 5 GHz
  • Ethernet industrial prin Bluetooth (punct-la-punct sau multi-punct)
  • Serial prin Bluetooth (punct-la-punct sau multi-punct)

Prețuri promoție HMS Industrial Networks:

*pentru informații cu la privire la accesoriile echipamentelor vă rugăm sa ne contactați

►descărcați broșura Anybus Wireless Bridge aici

Învățați mai multe despre Anybus Wireless Bridge

Participați la webminariile HMS! Cursul online oferă informații despre echipamentele Wireless Bridge - atât cele cu conectivitate WLAN cât și Bluetooth.

Data webminar-ului: 15.04.2015, ora 16.00 (ora 15.00 - ora Suediei)
Prezentator: Mikael Mårtensson, Senior Field Application Engineer

Mai multe detalii si înregistrare aici